به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام محمد رضی آصف آگاه در آیین اختتامیه این همایش به تبیین گزارش کمیسیون مهدویت و کارکردها پرداخت و اظهار کرد: در این کمیسیون 30 مقاله ارائه شد که رویکردها و گرایشهای آن شامل مهدویت کارکردگرا، آینده پژوهشی تمدنی و سبک زندگی اسلامی بود.
وی ادامه داد: در این مقالات موضوعاتی همچون عوامل موثر در جامعه مهدوی، شاخص های مهدوی و تحلیل شکاف بین وضعیت موجود و وضعیت مطلوب مطرح شد و راهکارهایی مانند ترویج انفاق، ساده زیستی، استقلال ملی و مقاومت برای رسیدن به وضع مطلوب مطرح شد.
رئیس کمیسیون مهدویت و کارکردها با تاکید بر اینکه باید بر روی ارائه مهدویت قرآنی کار کنیم، ابراز کرد: چون این همایش فرامذهبی است و به مسائل فرامذهبی انگشت می گذارد اگر ما مهدویت را با قرآن ترویج کنیم مهمترین عامل برای ایجاد حرکت انقلابی بین مذاهب ایجاد می شود.
وی خاطرنشان کرد: دومین کارکرد این است که همه مذاهب معتقد هستند برای ظهور باید در صف واحد قرار بگیرند و برای این مهم آمادگی پیدا کنند؛ کارکرد دیگر نیز رفتار فردی و اجتماعی و انتظار جمعی امت اسلام برای ظهور است.
کد خبر: 448444
۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۵
- چاپ
حوزه/ رئیس کمیسیون مهدویت و کارکردها با تاکید بر اینکه باید بر روی ارائه مهدویت بر اساس آیات قرآن کار کنیم، گفت: چون همایش دکترین مهدویت فرامذهبی است اگر ما مهدویت را با قرآن ترویج کنیم مهمترین عامل برای ایجاد حرکت انقلابی بین مذاهب ایجاد می شود.